معمولا از خرداد الی آخر تابستان این گیاه رشد میکند. برای بهره از خواص اسپند میتوانید در این ماهها به طبیعتگردی پرداخته و اسپند مورد مصرف خود را، خودتان از طبیعت تهیه کنید.
در روایتی از امام صادق(ع) درباره خاصیت اسپند و خواص کندر آمده است: هیچ ریشهای از گیاه در زمین نمیجنبد و هیچ شاخهای در آسمان بالا نمی رود مگر آنکه خدا فرشته ای را ماموریت داده تا آن را به قطعات خرد شده تبدیل کند یا به سرنوشتی که دارد برساند و شیطان (میکروب) از هفتاد خانهای میگریزد که در نزدیکی خانه ای باشد که در آن اسپند است و شفا از هفتاد بیماری در اسپند است که آسان ترین آن خوره است، پس دود کردن اسپند را از یاد نبرید.
دانههای اسپند را پودر کنید و با مقداری روغن خردل و رزماری پودر شده ترکیب کنید.
تنظیم هورمونهای جنسی از دیگر فواید اسپند محسوب میشود. به همین دلیل از این گیاه میتوان برای تنظیم قاعدگی نیز استفاده کرد.
سیستم گوارش انسان نیز از خواص اسپند برخوردار است. متخصصان طب سنتی بر این باورند که مصرف website اسپند میتواند با اثرگذاری بر روی آنزیمهای گوارشی به بهبود سیستم گوارش، کاهش معده درد و دل درد، کاهش یبوست و درمان اسهال کمک کند.
استفاده از گیاه اسفند در ساخت محصولات آرایشی و بهداشتی و لوسیونها از دیگر روشهای مصرف این گیاه محسوب میشود.
بهبود خواب: رایحه آرامشبخش این دو ماده میتواند به بهبود کیفیت خواب کمک کند.
بهبود خواب: رایحه آرامشبخش این دو ماده میتواند به بهبود کیفیت خواب کمک کند.
خوشبختانه یکی از مهمترین فواید اسپند که آن را به یک گیاه مشهور در طب سنتی تبدیل کرده است همین قابلیت تنظیم هورمونها است.
ممکن است بوتههای گیاه اسپند را در بسیاری از مناطقی که برای کوهنوردی میرویم دیده باشیم اما درست آنها را نشناسیم.
از اسپند در طب سنتی برای درمان سنگینی گوش، كری و پیچیدن صدا در گوش استفاده میشود.
در مجموع خاصیت های دارویی اسپند مربوط به تسکین درد کمر، رفع بی حسی و نقصان حرکت، درمان بواسیر، درمان دندان درد، رفع حساسیت و… مربوط می شود.
منو صفحه نخست عناوین اخبار بین الملل استان ها
مزاحمتهای ناشی از وجود حشرات در محیط برای بسیاری از افراد ناخوشایند است. وجود حشراتی چون مورچه، موریانه، سوسک، پشه و .